De Santmark Castricum

De Tijdmachine maakt zich weer op voor een nieuwe locatie, dit keer in De Santmark in Castricum. In de week van 25 november t/m 1 december gaan we met bewoners in gesprek over hun leven in de jaren zestig.

Met een groep enthousiaste vrijwilligers bekijken we spulletjes van vroeger en draaien we de klassiekers nog een keer op de platenspeler. We zijn erg benieuwd naar alle herinneringen! We starten de week weer met een knallend feestje op zaterdag 25 november om 12.00. Kom vast een kijkje in de Tijdmachine nemen en help ons swingend de week inluiden!

Ook op deze locatie willen we aan de hand van de gesprekken onderzoeken wat bewoners nog zouden willen. Een dagje naar Amsterdam? Een keertje naar de film? Samen met de activiteitenbegeleiders van De Santmark en stichting WeHelpen gaan we proberen zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan.

Een reactie op“De Santmark Castricum