Mieke en Sonja bij Gouwe Ouwe

“Doe je nog weleens gek? Uitbundig? Nee, bedachten we ons, niet vaak genoeg! Wanneer nuttig je nu een keer in het juiste gezelschap een advocaatje met slagroom?

Ook om die reden besloten we ons aan te melden als vrijwilliger voor een ‘Gouwe Ouwe’ middag. Op een dag in januari togen wij naar Heerhugowaard. Binnen werden we ontvangen door de lieve en gedreven mensen achter de Tijdmachine. De gitaar werd gestemd en de keel soepel gezongen, de plakjes leverworst en blokjes kaas werden op schalen gelegd. De bewoners werden bij binnenkomst voorzien van een drankje naar wens en het feest kon beginnen.

Werkelijk ieder verzoeknummer kon worden gespeeld, van Rock & Roll via Beach Boys naar het tuinpad van mijn vader. Niet alle bewoners hier waren nog in staat tot een dansje echter hun gezichten spraken voor zich, de mensen genoten. Wat is het ontzettend leuk om op deze manier met onze senioren in contact te komen, een heel ontspannen contact waaraan iedereen plezier beleeft, deze jongedames van 50 lentes niet in de laatste plaats! Het is een bijzondere en vrijblijvende manier om iets leuks voor een ander te doen. Je kunt gaan op de data die jou schikken en zo vaak als je eigen agenda het toe laat. We komen zeker nog een keer terug. We wensen jullie veel succes met het voortzetten van dit leuke, unieke en waardevolle project.

Tot ziens, Mieke en Sonja”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *