Jongelui met ouwelui, darten of scrabble in A’veen

Ben jij een liefhebber van een pijltje gooien in de kroeg, dol op wandelen of een goed gesprek over politiek of religie? Dit en nog veel meer kan je samen met deze ouderen doen. Lees snel verder…

Hieronder vind je wat ouderen graag willen doen in Amstelveen. Wil je graag wat doen? Vul dan onderaan deze pagina het formulier in en wij nemen contact met je op!

Bezige breiers gezocht

Kan jij wel overweg met een breinaald? Dan kan jij deze dame vast op weg helpen om dit weer op te pakken. Deze dame wil graag weer met haar handen werken, iets anders dan breien is ook zeker mogelijk.
Geef je op! >>

Over Bach en een Boekenwurm…

Ben jij een boekenwurm of weet jij wel wat te vertellen over Bach? We hebben een bewoner in ons huis die graag boeken bespreekt en meer hoort over Bach en hier enorm van zou genieten!
Geef je op! >>

Fietstochtje op een Duo-fiets

Na een tijd in het gips, is het weer tijd om te fietsen. Deze meneer is een vervend fietser en zou graag weer zelfstandig fietsen of met de duo-fiets.Wilt u ook een keer samen een tochtje maken op een (duo-)fiets?
Geef je op! >>

Wandelend museum?

Ze heeft maar liefst 10 reizen naar Peru op haar naam en spreekt een woordje Spaans. Vroeger genoot ze van lezen, kinderen opvoeden (5!), naar de film gaan en uitjes in A’dam. Nu wil ze graag samen een wandeling maken of een keer naar het museum.
Geef je op! >>

Frisse neus halen met…

In ons woonzorgcentrum zijn meerdere mensen die graag wat vaker een frisse neus zouden willen halen. Een wandelingetje, een beetje meer natuur of naar het winkelcentrum. Vind u het gezellig om af en toe een wandeling te maken met 1 of meerdere ouderen? Geef je op! >>

Een (dart)schot in de roos?

Meneer houdt van gezelligheid. Hij is dan ook vaak in het stadshart te vinden om wat te eten. Graag zou hij nog eens samen een pijltje willen gooien. Ga je ook graag voor 180?
Geef je op! >>

Pannenkoek eten?

Bent u ook dol op pannenkoeken? Dan wil deze dame wel een keer met u mee naar een pannekoekenhuis of naar Johanneshof. Verder houd deze dame ook wel van een muziek, dansen en feestjes. Neemt u haar een keertje mee?
Geef je op! >>

Wie gaat er aan de rol met? (Wandelen rolstoel)

Mevrouw was altijd al haar tijd ver vooruit. Van muziek, kunst en liefde. Nu is ze nog erg actief met beeldhouwen en schilderen en houd van klassieke muziek. Graag gaat ze wat vaker een frisse neus halen. Ga je lekker met haar aan de wandel?
Geef je op! >>

‘Jongelui’ gezocht om met Ouwelui een ommetje te maken

Altijd is ze zorgzaam geweest, werkzaam als (kraam)verzorgster en verpleegster. Graag zou ze af en toe een frisse neus willen halen met wat ‘jongelui’. Is dit wat voor jou?
Geef je op! >>

Een goed gesprek met…

Even geen geklets over het weer of het eten. Deze dame houdt van een goed verdiepend gesprek over de maatschappij, politiek en religie. Komt u een goed gesprek met haar voeren? Voorkeur voor avond.
Geef je op! >>

Kan jij een beetje tegen je verlies?

In het woonzorgcentrum zijn meerdere mensen wel in voor een spelletje. Van scrabble tot schaken, van dammen tot rummikub en natuurlijk ook kaarten. Vind je het gezellig om af en toe een spelletje met 1 of meerdere mensen te spelen? Neem dan contact met ons op!
Geef je op! >>


Ik wil meer informatie


Stuur je liever zelf een mailtje? Dat kan naar: anne@stichtingdetijdmachine.nl.

Foto: Huy Phan (Unsplash)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *