Donateurs

Home Donateurs

Steun Stichting De Tijdmachine

Met jouw donatie help je herinneringen op te halen en kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen op geheel eigen wijze oud kan worden. Of ouderwets kan zingen en dansen op de muziek uit de sixties bij Gouwe Ouwe.

Verschillende mogelijkheden donaties

Draag jij Stichting De Tijdmachine ook een warm hart toe? Er zijn verschillende manieren om te doneren. Een online donatie waarderen we enorm. Groot of klein, jouw bijdrage helpt ons om de levenskwaliteit van ouderen te verbeteren.

• Je kunt eenmalig doneren.
  • Je kunt ons werk maandelijks steunen.
  • Stichting De Tijdmachine verwerkt je gegevens volgens de Wet bescherming persoonsgegevens.
  • Een maandelijkse donatie kun je altijd eenvoudig telefonisch of per mail opzeggen.

Wat kun je als donateur verwachten?

• Je ontvangt de nieuwsbrief
  • Schenk je op jaarbasis 100 euro of meer, dan kun je een Gouwe Ouwe bijwonen
  • Schenk je op jaarbasis 1500 euro of meer, dan bepaal je zelf welke zorgorganisatie we verblijden met een Gouwe Ouwe

Anbi Status

Stichting De Tijdmachine is aangemerkt als ANBI en is daarmee door de Belastingdienst erkend als goed doel. Je gift is fiscaal aftrekbaar. Kijk op de site van de Belastingdienst voor meer informatie.

Wil je ons werk steunen met een grotere bijdrage? Of wil je (als bedrijf) op een andere manier het verschil maken? Neem dan contact op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

Donatieformulier

Donatie Stichting De Tijdmachine