Lin van Mourik

Home Over ons Ons Team Lin van Mourik
Lin van Mourik

Project Medewerker

Over Lin

Een feest is niet gebonden aan leeftijd. Dat merk ik als projectmedewerker bij Gouwe Ouwe elke keer weer. Bij Gouwe Ouwe betrek ik iedereen en nodig ze allemaal uit op de dansvloer. Want iemand is meer dan zijn leeftijd of aandoening.

Tijdens mijn studie Toegepaste Gerontologie liep ik stage bij Stichting De Tijdmachine. Dat beviel zo goed, dat ik uiteindelijk als projectmedewerker ben gaan werken bij Gouwe Ouwe. Het is mooi werk, waarbij de mens zelf centraal staat in plaats van zijn ziekte. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal; ik vind het heel bijzonder als iemand zijn verhaal met mij wil delen.

Mijn eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van de kijk op ouderen staan voor mij centraal in het werk. De individuele verhalen, wensen en behoeften van mensen vereisen een persoonsgerichte aanpak. Ik draag graag bij aan deze ontwikkeling in een maatschappij die vergrijst. Want tussen millennials en ouderen zit dan wel 60 jaar verschil en de maatschappij verandert snel, toch delen we vaak dezelfde waarden.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0570 832880

E-mail: lin@stichtingdetijdmachine.nl