Gouwe Ouwe

Home Projecten Gouwe Ouwe

Gouwe Ouwe op maat

Een-op-een concert

In de een-op-een concerten speelt een van onze professionele muzikanten speciaal voor een bewoner een prachtig nummer uit de jaren 60 en 70. Of dit nou een speciaal nummer is dat veel voor de bewoner betekent, of een aanstekelijke tophit; Gouwe Ouwe brengt de bewoner even terug naar toen.

De bewoners krijgen één voor één een intiem optreden op gepaste afstand.

Huiskamerconcert

Al vanaf het begin van Gouwe Ouwe organiseren we huiskameroptredens; muziek van vroeger in een intieme setting. Ook nu, in deze roerige tijden, bieden we de Gouwe Ouwe huiskameroptredens aan als veilig en vooral vrolijk alternatief.

Een heel persoonlijk feestje, waarbij we de verschillende afdelingen en huiskamers langsgaan!

In de grote zaal

Wanneer het kan spelen we weer ouderwets gezellig in de zaal. In verschillende rondes komen de bewoners naar de zaal om te genieten van de muziek. De muzikanten nemen de bewoners mee naar de tijd van toen.

Een feestje in een wat ruimere setting, uiteraard mét het maximum aantal bezoekers. Ga mee op muzikale reis vol herinneringen en verhalen!

Wij denken met je mee

We leven in een nieuwe werkelijkheid die voorlopig nog wel even zal duren. Daarom willen we samen met jou op zoek naar wat er allemaal wél mogelijk is binnen de overheidsrichtlijnen.

Bij elke Gouwe Ouwe zijn maximaal 30 mensen aanwezig. Alle optredens zijn meerdere keren per dag in te zetten, zodat alle bewoners optimaal en op veilige wijze kunnen genieten van deze knalfuif! Een combinatie van optredens is ook mogelijk.

Bel of mail ons voor mogelijkheden, ideeën én meer maatwerk! Wij denken graag met je mee.

Méér dan alleen muziek

Gouwe Ouwe is een ouderwets gezellige middag of avond. Contact staat bij ons centraal. Buurtbewoners, familie, vrienden; iedereen is welkom! Onze huisband De Tijdmachinisten speelt live de grootste hits; van Elvis Presley tot Wim Sonneveld. Nostalgie gegarandeerd! Ga jij mee op muzikale tijdreis naar de jaren 60?

“Geweldig. Je gedachtes gaan weer terug naar hoe het toen allemaal was.  Ja, dat is genieten. Dat roept toch wel een beetje emotie op. Je denkt dan aan je leven terug hè, hoe het allemaal gelopen is.”
Bezoeker Gouwe Ouwe, 90 jaar
Onze projecten zoals Gouwe Ouwe en De Tijdmachine, zijn regelmatig in het nieuws. Hieronder de links naar de artikelen, reportages en/of video’s.
Vrijwilliger_Stichting_De_Tijdmachine_Karin
Vrijwilliger Karin ter Borg

Ik wil me inzetten voor eenzame ouderen. Dat doe ik als vrijwilliger bij Stichting De Tijdmachine. De Tijdmachine biedt een menselijke benadering. Als we allemaal een paar uurtjes besteden als vrijwilliger dan ziet de wereld er een stuk mooier uit!

Vrijwilliger_Stichting_De_Tijdmachine_Elisa_Hoek
Vrijwilliger Eliza Hoek

“Het voelt bijzonder om een kijkje in iemands leven te krijgen. Door heel simpele aanknopingspunten leer je iemand kennen. De Tijdmachine heeft me nog meer laten zien dat samenzijn en iets voor elkaar doen belangrijk is. Ik ging voorheen zo op in mijn werk, dat ik geen tijd had om open te staan voor diepgaande gesprekken. Hard werken voor je geld is natuurlijk nodig, maar een luisterend oor aan iemand bieden is veel belangrijker.  “Ik kan het mensen absoluut aanraden om vrijwilliger te worden voor De Tijdmachine. Het heeft mij meer inzichten gegeven in het dagelijks leven. Ik ben opener naar mensen toe en het heeft me geleerd dat ik niet zo hoef te rennen in het leven. Ik sta wat vaker stil – dat gun ik iedereen.”

Vrijwilligers Stichting De Tijdmachine: contact met ouderen
Vrijwilliger Sebastiaan Briggen

“Ik doe wel eens dingen waarvan ik me achteraf afvraag: ‘vond ik dit echt leuk?’. De middag dat ik vrijwilliger was bij Gouwe Ouwe hoefde ik daar niet over na te denken. Ik vond het in één woord fantastisch! Wanneer is de volgende keer?” (meer…)