Gouwe Ouwe

Home Projecten Gouwe Ouwe

In verband met de Coronamaatregelen, zijn vrijwel al onze activiteiten op zorglocaties opgeschort. Om onze ouderen toch de nodige afleiding en vermaak te bieden, zenden we onze muzikale activiteiten dagelijks uit via een livestream. Iedereen kan deze livestream volgen zonder in te schrijven of aan te melden.

Elke dag om 14.00 uur spelen onze Tijdmachinisten live

Méér dan alleen muziek!

Gouwe Ouwe is een ouderwets gezellige middag of avond. Een muzikale tijdreis naar de jaren 60. Onze huisband De Tijdmachinisten speelt live de grootste hits; van Elvis Presley tot Wim Sonneveld.

Contact staat bij ons centraal. Daarom is Gouwe Ouwe altijd algemeen toegankelijk. Buurtbewoners, familieleden, vrienden: iedereen is welkom.

Onze projecten zoals Gouwe Ouwe en De Tijdmachine, zijn regelmatig in het nieuws. Hieronder de links naar de artikelen, reportages en/of video’s.