Make a difference
Living On 1 $

In Peña Blanca, Guatemala, four brave college grads battle hunger, illness & extreme poverty as they experiment with living on just $1 a day for 56 days!
Tell me more

– Stichting de Tijdmachine –

WAARDIG OUD WORDEN OP EIGEN WIJZE

In ieder van ons schuilt een Pippi Langkous; een sterk meisje met olijke vlechten dat exact weet wat ze wil. Het doet er niet toe of we negen zijn met vlechten in ons haar, veertig met een hypotheek en carrière of achtentachtig met een rollator en een vissenkom. Het liefst richten we onze wereld in naar onze eigen zin. Net als Pippi.
Stichting de Tijdmachine wil met haar projecten de Pippi’s en Tommie’s in ouderen (weer) losmaken. Want ook ouderen willen hun leven leiden zoals zij willen.
Waardig, op eigen wijze.

Met haar projecten draagt de stichting bij aan de levenskwaliteit van ouderen. De belevingswereld en behoeften van ouderen zelf staan daarbij op de eerste plaats. Want wie weet er nou beter wat goed leven betekent dan de oudere zelf?

“Er gaan allemaal luikjes open in mijn hoofd waarvan ik nooit had gedacht dat ze nog eens open zouden gaan.”
— bewoner Willem Dreeshuis, 91 jaar

Doneer

Help ons meer ouderen een plezierige oude dag te bezorgen. Doneer wat u kunt missen en draag bij aan onze projecten.We houden u via onze nieuwsbrief graag op de hoogte van onze projecten. Lees meer “Doneer”

Bekijk de film

Prof. Dr. Erik Scherder (ambassadeur van Stichting De Tijdmachine) vertelt over de kracht van muziek, dansen en samen genieten bij ons project Gouwe Ouwe.