Ben jij onze nieuwe ambitieuze allround fondsenwerver?
Ben je op zoek naar een functie waar jij je stempel op mag drukken? En een uitdagende werkplek in een omgeving waar geen dag hetzelfde is? Wij zijn op zoek naar een allround fondsenwerver voor 24 uur per week die deze uitdaging met beide handen wil aanpakken.

Over Stichting de Tijdmachine
Waardig oud worden op eigen wijze. Dat  willen we allemaal. Voor onszelf,  voor onze ouders, voor de ouderen van nu en de toekomst. Stichting de Tijdmachine draagt met haar projecten bij aan de levenskwaliteit van ouderen. De belevingswereld en de behoeften van de ouderen    zelf staan hierbij   op de eerste plaats. Zij weten tenslotte het best wat hun leven waardevol maakt.

Stichting De Tijdmachine is een jonge organisatie die zich inzet voor ouderen, zelfstandig wonend of wonend in een woonzorgcentrum. Door het hebben van aandacht en plezier dragen we in onze projecten De Tijdmachine, Gouwe Ouwe en Het Elpee Café bij aan een fijne    en uitdagende oude dag. Sinds de oprichting van de stichting zijn ruim 8.500 ouderen bereikt. Het uiteindelijke doel is dat mensen zo veel mogelijk op hun eigen manier oud kunnen worden.

De werkzaamheden
Stichting De Tijdmachine groeit. Op basis van de grote vraag naar onze projecten hebben we ambitieuze plannen om voor nog meer mensen het verschil te kunnen maken. Om die plannen om te zetten naar realiteit is het belangrijk dat we in de komende jaren (nog) meer middelen werven.

Om te zorgen voor een stevige basis wil de stichting starten met een fondsenwervingsplan voor de komende jaren, waarin zowel de zakelijke als de particuliere markt worden aangeboord en de relaties met vermogensfondsen worden onderhouden en uitgebreid.

• Je stelt zelfstandig en in samenspraak met de directie een fondsenwervingsplan op volgens de doelstellingen van de organisatie;
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het fondsenwervingsplan en de realisatie van de doelstellingen;
  • Je draagt zorg voor de uitvoering van het relatiebeheer en bewaakt opvolging en afhandeling van afspraken en giften;
  • Je doet aanvragen voor financiering bij vermogensfondsen;
  • Je volgt de ontwikkelingen in de markt, signaleert kansen en vertaalt deze naar concrete plannen.

Over jou
Je bent een medior fondsenwerver met minimaal vijf jaar ervaring in de fondsenwerving. Je beschikt over hbo werk-/denkniveau, een afgeronde opleiding in een commerciële richting en aantoonbare kennis van fondsenwerving. Je bent als een vis in het water in een dynamische werkomgeving en jij:

• ziet kansen in de markt en ziet het als jouw uitdaging om een stempel te drukken op het fondsenwervingsbeleid in onze groeiende organisatie;
  • bent een ondernemende, ambitieuze fondsenwerver en relatiebouwer;
  • bent zelfstandig en vindt het leuk om in teamverband de aanpak neer te zetten;
  • bent allround en beschikt over overtuigingskracht en sterke commerciële vaardigheden;
  • bent communicatief (mondeling én schriftelijk) sterk;
  • hebt affiniteit met ouderen en het werk van Stichting De Tijdmachine en vind het een uitdaging om minimaal 1 dagdeel per maand mee te draaien in de uitvoering.

Wij bieden
We bieden je een uitdagende nieuwe functie voor 24 uur per week die je naar eigen inzicht kunt vormgeven binnen een ambitieuze organisatie. Je werkt op het kantoor in Amsterdam in een jong team met enthousiaste collega’s die zich allen vanuit hun eigen discipline inzetten voor Stichting De Tijdmachine.  Er is volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. De aanstelling is in eerste instantie voor acht maanden met mogelijkheid tot verlenging.
Het maandsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring en ligt tussen de 2.500 en 3.000 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoeslag. Werkdagen en startdatum van de functie zijn in overleg. De streefdatum voor de start van het dienstverband is 1 maart.

Interesse?
Durf jij het aan verantwoordelijk te zijn voor het opstellen en uitvoeren van een fondsenwervingsplan in een snelgroeiende organisatie? Stuur voor 24 maart je motivatie en cv per mail aan Evelien Elschot via evelien@stichtingdetijdmachine.nl . Voor vragen kun je contact opnemen met Evelien.

Ja, ik ga mee op Gouwe Ouwe Tour!