Word jij onze nieuwe secretaris met talent voor bestuursadministratie?
Voor het bestuur van Stichting De Tijdmachine zijn we op zoek naar een enthousiaste secretaris die bereid en in staat is om de benodigde energie en tijdsinvestering aan de functie te besteden. Zijn plannen en (schriftelijke) communicatie jouw sterkste punten? En draag je graag bij aan een uitdagende en plezierige oude dag voor ouderen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over Stichting de Tijdmachine
Waardig oud worden op eigen wijze. Dat willen we allemaal. Voor onszelf, voor onze ouders, voor de ouderen van nu en de toekomst. Stichting de Tijdmachine draagt met haar projecten bij aan de levenskwaliteit van ouderen. De belevingswereld en de behoeften van de ouderen zelf staan hierbij op de eerste plaats. Zij weten tenslotte het best wat hun leven waardevol maakt.

Stichting De Tijdmachine is een jonge organisatie die zich inzet voor ouderen, zelfstandig wonend of wonend in een woonzorgcentrum. Door het hebben van aandacht en plezier dragen we in onze projecten De Tijdmachine, Gouwe Ouwe en Het Elpee Café bij aan een fijne en uitdagende oude dag. Sinds de oprichting van de stichting zijn ruim 8.500 ouderen bereikt.
Op basis van de grote vraag naar onze projecten hebben we ambitieuze plannen om voor nog meer mensen het verschil te kunnen maken. Om die plannen om te zetten naar realiteit is het belangrijk dat de secretaris die we zoeken bereid is samen met het bestuur en de directie een bijdrage te leveren aan deze doorontwikkeling.

Werkzaamheden
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het organiseren van vergaderingen, het opstellen van de notulen en de verspreiding ervan. Je denkt mee over en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en de koers van de stichting. Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie namens het bestuur. Je ondersteunt de voorzitter en hebt een bewakende rol in onder andere de planning. Met jouw bedrijfs- of bestuurskundige ervaring ondersteun je de stichting bij de verdere groei en ontwikkeling en het behalen van de doelstellingen en ben je een echte aanvulling op het team.

Over jou
De secretaris die wij zoeken:

• is proactief en ondernemend;
• is nauwkeurig en besluitvaardig;
• heeft bedrijfskundige, bestuurskundige en/of juridische ervaring;
• onderschrijft de doelstellingen en draagt dit uit, onder andere door (af en toe) aan te sluiten bij de uitvoering van projecten;
• heeft goede sociale en communicatieve vaardigheden;
• zet zijn/haar netwerk graag in t.b.v. projecten van Stichting de Tijdmachine.

De gemiddelde belasting van de bestuursfunctie is 2-4 uur per week. Het bestuur en de directie komen 4 tot 6 keer per jaar samen.

Wij bieden
• een enthousiast en betrokken bestuur;
• een inspirerende en snel groeiende organisatie;
• een omgeving waar je je passie en kwaliteiten in kunt zetten en die verder kan ontwikkelen;
• ruimte voor eigen initiatief;
• Een onkostenvergoeding.

Interesse?
Heb je interesse in de bestuursfunctie van Secretaris? We ontvangen je motivatie en CV graag vóór 1 juli 2018 via evelien@stichtingdetijdmachine.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Han Pelster, voorzitter van de stichting via 06 – 270 336 30.