Ben jij onze nieuwe Tijdmachinetopper?
Ben je op zoek naar een uitdagende stage? Of ben je juist starter of herintreder op de arbeidsmarkt en wil je werkervaring opdoen in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

Over De Tijdmachine
In De Tijdmachine, een kamer geheel in stijl van de sixties, reizen ouderen onder begeleiding van reisleiders terug naar de jaren 60. De reisleiders gaan in gesprek met de ouderen op basis van vier vragen:

• Wat deed u in de jaren 60?
  • Wat vond u leuk om te doen?
  • Wat zou u nu graag willen doen?
  • Wat zou u voor een ander of het huis willen doen?

Op basis van de uitkomsten gaat Stichting De Tijdmachine samen met woonzorgcentra en partijen in de wijk aan de slag om deze wensen en vragen van de ouderen te realiseren. In september van dit jaar gaan we met De Tijdmachine naar Zaandam voor een samenwerking met Buurthuis de Bovenkruier, Sociaal Wijkteam Zaandam-noord, Evean en de Gemeente Zaanstad. Een bijzonder en vernieuwend initiatief!

De werkzaamheden
Je maakt het Tijdmachinetraject in Zaandam mee van kop tot staart. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden van de Tijdmachine weken in Zaandam, zoals het maken van een planning en van callsheets, afspraken maken met vrijwilligers en ondersteuning bieden bij het openingsfeest. Daarnaast draai je mee op locatie en werk je samen met vrijwilligers om de vraag van bezoekers van De Tijdmachine omhoog te halen. Vervolgens ondersteun je bij de verslaglegging én de implementatie. Kortom, geen dag is hetzelfde. In deze dynamische omgeving je draai vinden vereist een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemingszin. Afhankelijk van je leerbehoefte is er veel ruimte om zelf invulling te geven aan je rol en taken.

Over jou
We zijn op zoek naar een stagiaire of iemand die zich wil ontwikkelen middels een werkervaringsplaats en jij:

• bent flexibel, ondernemend en creatief;
  • je hebt een hands-on mentaliteit en bent sensitief in contact en nieuwsgierig, vooral naar ouderen;
  • je kunt overstijgend denken;
  • je hebt affiniteit met het werken met vrijwilligers, zorgprofessionals en ouderen;
  • je hebt een lerende houding en durft initiatief te nemen.

Wij bieden
Vanaf september bieden we je een plek waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en je vanzelfsprekend een goede begeleiding kunt verwachten. Je doet ervaring op in een dynamische en leerzame omgeving in een organisatie die blijft groeien.

Natuurlijk kun je je verdere leerbehoeften en opdrachten afstemmen op je werkzaamheden. Je verricht je werk vanuit ons kantoor in Amsterdam en op locatie. Het bezit van een rijbewijs is dan ook een pré. Ter indicatie: bij een stage van een halfjaar werk je 4 dagen per week, bij een jaarstage werk je minimaal 3 dagen per week. Op basis van een stage of werkervaringsplek van 4 dagen per week bieden we een vergoeding van 200 euro per maand.

Interesse?
Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) per mail aan Evelien Elschot via evelien@stichtingdetijdmachine.nl We ontvangen je sollicitatie graag voor maandag 9 juli. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Evelien. Kijk voor meer informatie ook op onze website:  www.stichtingdetijdmachine.nl .