Ervaringen

Home Vrijwilligers Ervaringen

“Sinds 2014 ben ik vrijwilliger bij de openingsfeestjes van De Tijdmachine. Elke keer is anders: de ruimte, de bewoners, de verzorgers en zelfs de band. En iedere keer is bijzonder. Ik koester deze middagen en fiets voldaan en vrolijk weer naar huis!” (meer…)

Vrijwilliger Willemijn Barendregt

‘Vanmiddag mocht ik weer een keer aan de slag voor Stichting de Tijdmachine. Ik mocht met Willem van 85 gaan praten. Wat een prachtige man is hij. Hij kwam door het zien van de oude foto’s en de oude sfeer helemaal tot leven. Mooie verhalen van zijn leven kwamen los. Wat ik pas achteraf hoorde, was dat het vaak moeilijk is om contact met hem te maken. Ik kon bijna niet geloven dat dit dezelfde man was. En dat raakte me … Wat fijn om hier een onderdeel van te kunnen zijn.’ (meer…)

Vrijwilliger Jikke Broxterman

Een kleurrijke VW-bus verschijnt voor mijn ogen in de Facebookgroep. Een plaatje dat me doet verlangen naar tijden die ik nooit heb meegemaakt. Mijn nostalgische ziel en nieuwsgierige aard steken de kop op als ik de oproep lees. Ik besluit een mail te sturen: “Beste Anne, graag wil ik me aanmelden als reisleider voor Stichting de Tijdmachine.” Zonder twijfel een van de beste beslissingen van 2016. (meer…)

Vrijwilliger José Verwaal

“Onlangs hoorde ik iemand zeggen dat je vrijwilligerswerk in de eerste plaats voor jezelf doet. Dat vond ik een vreemde opmerking, maar naarmate ik erover nadacht besefte ik dat er een kern van waarheid in zit. Toen ik begon als reisleider bij Stichting De Tijdmachine, wilde ik ‘iets goeds doen’.  (meer…)

Vrijwilliger Jessica Zoghary