Projecten

Stichting De Tijdmachine ontwikkelt projecten voor ouderen. De projecten ontstaan altijd vanuit de vraag van ouderen.

Het Tijdmachine Traject

Waardig oud worden op eigen wijze. Dat willen we allemaal. Voor onszelf, voor onze ouders, voor de ouderen van nu en de toekomst. Op eigen wijze zegt het eigenlijk al, waardig oud worden is voor iedereen verschillend. Wat maakt voor jou een fijne dag?

Het aantal ouderen neemt ieder jaar toe en de ‘nieuwe generatie ouderen’ wil meer maatwerk. Maatwerk in woonzorgcentra en verpleeghuizen maar ook in activiteiten en dagbesteding in de wijk.

Zorg en welzijnsorganisaties zien het als uitdaging om hiermee aan de slag te gaan. Stichting De Tijdmachine heeft een concrete aanpak in huis die organisaties de mogelijk geeft om (nog) beter aan te sluiten op de behoeften en bewoners op deze manier een fijne (oude) dag te bezorgen.

Lees meer “Het Tijdmachine Traject”

Gouwe Ouwe

Gouwe Ouwe is een ouderwets gezellige middag of avond. Een muzikale reis naar de jaren 60. Onze huisband, De Tijdmachinisten, speelt de grote hits; van Elvis Presley tot Wim Sonneveld.

Lees meer “Gouwe Ouwe”

Het Elpee Cafe

Het Elpee Café

Stichting De Tijdmachine presenteert ‘Het Elpee Café, draai je ook een plaatje mee?’ Stel je eens voor: samen luisteren naar de muziek van toen en samen herinneringen ophalen aan die vakantie of de eerste dans samen in de dansschool.

Lees meer “Het Elpee Café”

Lab

Stichting de Tijdmachine blijft zich continu vernieuwen. Op basis van de uitkomsten van De Tijdmachine Amsterdam en De Tijdmachine Noord-Holland ontwikkelen we nieuwe projecten om beter aan te sluiten op de vraag van ouderen.

Lees meer “Lab”

Ja, ik ga mee op Gouwe Ouwe Tour!