Stichting De Tijdmachine presenteert ‘Het Elpee Café, draai je ook een plaatje mee?’ Stel je eens voor: samen luisteren naar de muziek van toen en samen herinneringen ophalen aan die vakantie of de eerste dans samen in de dansschool.

platenkoffer2

Speciaal voor woonzorgcentra heeft Stichting De Tijdmachine verschillende Elpee Cafépakketten samengesteld. De pakketten bestaan uit:

• Een crosley platenspeler (koffer)
  • 10 aansprekende platen
  • Boekje met weetjes over de jaren zestig

Verkoopprijs
1 € 129,95
2 tot 5 € 119,95
Vanaf 5 € 109,95

platenkoffer1

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. Voor woonzorgcentra kan de betaling via een factuur. Wil je één pakket bestellen? dat kan ook in onze online winkel.

Wil je meerdere pakketten afnemen? Stuur dan een mailtje naar info@stichtingdetijdmachine.nl.

Met de aankoop van een pakket steun je ook een goed doel. Iedere euro die Stichting De Tijdmachine aan dit project overhoudt gaat naar extra muziekmiddagen en avonden (project Gouwe Ouwe) in woonzorgcentra door het hele land.