Stichting de Tijdmachine blijft zich continu vernieuwen. Op basis van de uitkomsten van De Tijdmachine Amsterdam en De Tijdmachine Noord-Holland ontwikkelen we nieuwe projecten om beter aan te sluiten op de vraag van ouderen.

Dit doen we met de hulp van verschillende partners en een groep vaste vrijwilligers.De projecten Gouwe Ouwe en Het Elpee Café zijn ontwikkeld in Het Lab. Daarnaast zijn er verschillende projecten in ontwikkeling. Op deze pagina houden we de ontwikkelingen bij.

Experiment De Tijdmachine in ’t Kalf
In oktober staat De Tijdmachine in de wijk ’t Kalf in Zaandam. Samen met SWT Zaandam-noord/ Kogerveld, Wijkcentrum De Bovenkruier, Gemeente Zaanstad en Evean zetten we De Tijdmachine in voor zowel zelfstandig wonende ouderen als ouderen woonachtig in een woonzorgcentrum.