Over De Tijdmachine

Home Over De Tijdmachine

Stichting De Tijdmachine zet zich in voor ouderen, zelfstandig wonend of wonend in een woonzorgcentrum. Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier dragen we in onze projecten De Tijdmachine en Gouwe Ouwe bij aan een (structurele) verbetering van de kwaliteit van leven.

Sinds de oprichting van de stichting zijn ruim 10.000 ouderen bereikt. Het uiteindelijke doel is dat mensen zo veel mogelijk op hun eigen manier oud kunnen worden. Of zoals we dat zelf zeggen ‘Vergrijzen op eigen wijze’.

Logo_Stichting_de_Tijdmachine_300x300
Wie wij zijn
Maak kennis met het team medewerkers, muzikanten en ambassadeurs en lees hoe de stichting is ontstaan.
Onze filosofie
Ons doel is dat zo veel mogelijk mensen waardig oud worden op eigen wijze. Lees meer over onze filosofie en aanpak.
Onze projecten
Van een intensief zorgverbetertraject, tot eenvoudigere hulpmiddelen om vroeger tijden te laten herleven.
Vrijwilligers
Wij maken veel gebruik van de inzet van vrijwilligers. Meer weten of wil je ons ook graag helpen? Lees dan verder.
Donateurs
Als ANBI stichting zijn wij voor een groot deel afhankelijk van fondsen en donateurs. Help jij onze projecten mogelijk maken?

Er zijn geen toekomstige activiteiten ingepland.

Prof. Dr. Erik Scherder over de kracht van muziek