Marwati Janssens

Home Over ons Ons Team Marwati Janssens
Marwati Janssens

Projectleider

Over Marwati

Ik kom thuis wanneer ik mijn straat in fiets. Door simpelweg een bankje voor mijn deur te hebben gezet, breng ik de buurt bij elkaar. Dit heeft een grote invloed gehad in mijn woongenot en de sociale cohesie in onze straat. Het bankje wordt door heel de buurt benut, het brengt buurtbewoners samen.

Het is een fijn gevoel dat je er niet alleen voorstaat. Dit gevoel wil ik met Buurthuis op Wielen ook meegeven, door er simpelweg gewoon te zijn. Zo zet ik met de camper in elke wijk mijn luifel en klapstoeltjes uit en groet ik voorbijgangers met de vraag of ze zin hebben in een ‘’bakkie’’.

Als projectleider heb ik ervaring opgedaan in productiehuizen, musea en horeca. Met deze kennis heb onder andere ik in 2021 de Buurtcamping in het Martin Luther King park in Amsterdam opgezet. Dit project heeft mij aan het denken gezet om mij meer in te zetten voor de buurt.

Ik heb een achtergrond in Communicatie & Design en vind het leuk om op een creatieve manier ad hoc te werk te gaan. Zo is geen dag hetzelfde en daarom is het zo leuk!

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0570 832880

E-mail: marwati@stichtingdetijdmachine.nl