Word jij onze nieuwe penningmeester met talent voor financieel beheer?
Voor het bestuur van Stichting De Tijdmachine zijn we op zoek naar een enthousiaste penningmeester die bereid en in staat is om de benodigde energie en tijdsinvestering aan de functie te besteden. Zijn financiën en overzicht houden jouw sterkste punten? En draag je graag bij aan een uitdagende en plezierige oude dag voor ouderen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over Stichting de Tijdmachine
Waardig oud worden op eigen wijze. Dat willen we allemaal. Voor onszelf, voor onze ouders, voor de ouderen van nu en de toekomst. Stichting de Tijdmachine draagt met haar projecten bij aan de levenskwaliteit van ouderen. De belevingswereld en de behoeften van de ouderen zelf staan hierbij op de eerste plaats. Zij weten tenslotte het best wat hun leven waardevol maakt.

Stichting De Tijdmachine is een jonge organisatie die zich inzet voor ouderen, zelfstandig wonend of wonend in een woonzorgcentrum. Door het hebben van aandacht en plezier dragen we in onze projecten De Tijdmachine, Gouwe Ouwe en Het Elpee Café bij aan een fijne en uitdagende oude dag. Sinds de oprichting van de stichting zijn ruim 8.500 ouderen bereikt.
Op basis van de grote vraag naar onze projecten hebben we ambitieuze plannen om voor nog meer mensen het verschil te kunnen maken. Om die plannen om te zetten naar realiteit is het belangrijk dat de penningmeester die we zoeken bereid is samen met het bestuur en de directie een bijdrage te leveren aan deze doorontwikkeling.

Werkzaamheden
Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de juiste en correcte afhandeling van financiële zaken. In samenwerking met de andere bestuursleden verzorg je de financiële begroting en jaarstukken. Met een positieve en kritische instelling werk je mee aan het neerzetten van een financieel gezonde organisatie. Je denkt mee over en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en de koers van de stichting en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Met jouw financiële kennis en ervaring ben je een aanvulling voor het team.

Over jou
De penningmeester die wij zoeken:

• is gestructureerd en nauwkeurig;
  • is oplossingsgericht en besluitvaardig;
  • heeft kennis van en inzicht in de financiële processen van een stichting;
  • is alert op subsidiemogelijkheden;
  • onderschrijft de doelstellingen en draagt dit uit, onder andere door (af en toe) aan te sluiten bij de uitvoering van projecten;
  • zet zijn/haar netwerk graag in t.b.v. projecten van Stichting de Tijdmachine.

De gemiddelde belasting van de bestuursfunctie is 2-4 uur per week. Het bestuur en de directie komen 4 tot 6 keer per jaar samen.

Wij bieden

• een enthousiast en betrokken bestuur;
  • een inspirerende en snel groeiende organisatie;
  • een omgeving waar je je passie en kwaliteiten in kunt zetten en die verder kan ontwikkelen;
  • ruimte voor eigen initiatief;
  • een onkostenvergoeding.

Interesse?
Heb je interesse in de bestuursfunctie van Penningmeester? We ontvangen je motivatie en CV graag vóór 1 juli via evelien@stichtingdetijdmachine.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Han Pelster, voorzitter van de stichting via 06 – 270 336 30.