Ben jij dé aanpakker met talent voor organiseren?
Ben je op zoek naar een uitdagende stage in een omgeving waar geen dag hetzelfde is? En waar je locatiewerk afwisselt met kantoorwerkzaamheden? Dan is Gouwe Ouwe wat voor jou!

Over Gouwe Ouwe
Gouwe Ouwe is een gezellige middag of avond voor ouderen, zoals vroeger in de kroeg in de jaren 60. Onze huisband, De Tijdmachinisten, speelt de grote hits; van The Beatles tot Johnny Jordaan. Er is geen vast programma, de muzikanten spelen in op wat er in de zaal gebeurt. Zo is ieder feestje uniek! Bij Gouwe Ouwe staat contact centraal, er wordt samen gezongen en gedanst. Vrijwilligers voorzien de gasten van een hapje en een drankje en zijn zeker te porren voor een dansje. Om extra in de sfeer te komen nemen we ons decor mee. Tussen de oude tafelkleedjes, zoute sticks, originele oude kranten, magazines en platenhoezen waant men zich helemaal in de jaren ’60.

De werkzaamheden
Als Stagiair(e) Gouwe Ouwe houd je je onder andere bezig met de planning, waarbij je contact onderhoud met locaties, muzikanten, projectleider en vrijwilligers. Elke Gouwe Ouwe vindt plaats op een andere locatie in het land, dus geen dag is hetzelfde. Op locatie ben je aanwezig als assistent, waarbij je helpt met de op- en afbouw en ervoor zorgt dat de middag of avond goed verloopt. Samen met de projectleider fungeer je als aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Je kunt er naartoe werken uiteindelijk zelf een Gouwe Ouwe te begeleiden.

Over jou
Je volgt een relevante opleiding; zoals mbo 4 medewerker evenementorganisatie of hbo eventmanagement of CMV en jij:

• bent ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit;
  • hebt affiniteit met het werken met ouderen, vrijwilligers en zorgprofessionals;
  • wilt graag leren en neemt initiatief;
  • bent communicatief vaardig;
  • bent flexibel in werktijden en reizen;
  • bent in voor een feestje.

Wij bieden
We bieden je een meewerkstage van 3 tot 5 maanden voor 2-3 dagen per week, waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en je vanzelfsprekend een goede stagebegeleiding kunt verwachten. Een dynamische en leerzame stageplek in een organisatie die blijft groeien.

Natuurlijk kun je je verdere leerdoelen en opdrachten afstemmen op je werkzaamheden. Je verricht je werk voornamelijk op locatie en af en toe vanuit ons kantoor in Amsterdam. Het bezit van een rijbewijs is dan ook een pré. Op basis van een stage van 5 dagen per week bieden we een stagevergoeding van 200 euro per maand. Het aantal dagen per week, de duur van de stage en de startdatum zijn in overleg.

Interesse?
Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) per mail aan Evelien Elschot via evelien@stichtingdetijdmachine.nl  We ontvangen je sollicitatie graag voor 18 februari. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Evelien. Kijk voor meer informatie ook op onze website www.gouwe-ouwe.nu of op Facebook.