Ben jij dé aanpakker met talent voor organiseren?
Ben je op zoek naar een uitdagende stage in een omgeving waar geen dag hetzelfde is? En waar je locatiewerk afwisselt met kantoorwerkzaamheden? Dan is een stage bij Gouwe Ouwe echt iets voor jou!

Over Gouwe Ouwe
Gouwe Ouwe is een gezellige middag of avond voor ouderen, zoals vroeger in de kroeg in de jaren 60. Onze band, De Tijdmachinisten, speelt de grote hits; van The Beatles tot Johnny Jordaan. Er is geen vast programma, de muzikanten spelen in op wat er in de zaal gebeurt. Zo is ieder feestje uniek! Bij Gouwe Ouwe staat contact centraal, er wordt samen gezongen en gedanst. Vrijwilligers voorzien de gasten van een hapje en een drankje en zijn zeker te porren voor een dansje. Om extra in de sfeer te komen nemen we ons decor mee, denk aan oude tafelkleedjes, zoute sticks, originele oude kranten, magazines en platenhoezen.

De werkzaamheden
Als Stagiair(e) Gouwe Ouwe houd je je onder andere bezig met de planning, waarbij je contact onderhoud met locaties, muzikanten, projectleiders en vrijwilligers. Daarnaast ga je aan de slag met de evaluatie van Gouwe Ouwe’s en vertaal je de uitkomsten naar concrete voorstellen voor verbetering.

Daarnaast ga je met Gouwe Ouwe op reis door heel Nederland, geen dag is hetzelfde. Op locatie draai je mee met het team waarbij je helpt met de op- en afbouw en ervoor zorgt dat de middag of avond goed verloopt. Samen met de projectleider fungeer je als aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Je kunt er naartoe werken uiteindelijk zelf als projectleider een of meerdere Gouwe Ouwe’s uit te voeren.

Over jou
Je volgt een relevante opleiding, bijvoorbeeld medewerker evenementenorganisatie, Toegepaste Gerontologie of Social Work, en jij:

  • bent ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit;
  • hebt affiniteit met het werken met ouderen, vrijwilligers en zorgprofessionals;
  • wilt graag leren en neemt initiatief;
  • bent communicatief vaardig;
  • bent flexibel in werktijden en reizen;
  • bent in voor een feestje.

Wij bieden
We bieden je een meewerkstage tot 6 maanden voor 3 a 4 dagen per week, waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en je vanzelfsprekend een goede stagebegeleiding kunt verwachten. We bieden je een dynamische en leerzame stageplek in een organisatie die blijft groeien.

Natuurlijk kun je je verdere leerdoelen en opdrachten op basis van je opleiding afstemmen op je werkzaamheden. Je verricht je werk deels op locatie en deels vanuit ons kantoor in Amsterdam. Het bezit van een rijbewijs is dan ook een pré. Op basis van een stage van 5 dagen per week bieden we een stagevergoeding van 250 euro per maand. Het aantal dagen per week, de duur van de stage en de startdatum zijn in overleg.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv per mail aan Evelien Elschot via evelien@stichtingdetijdmachine.nl.
Voor vragen kun je ook contact opnemen met Evelien. Check filmpjes van Gouwe Ouwe op onze facebookpagina. 

Ja, ik ga mee op Gouwe Ouwe Tour!