2 t/m 7 juli: Vreugdehof, Amsterdam

Van 2 t/m 7 juli staat De Tijdmachine in de Vreugdehof in Amsterdam. De vrijwilligers nemen de bewoners van de Vreugdehof mee op reis naar de jaren 60.

We zijn erg benieuwd naar hoe het leven van deze mensen er in die tijd uitzag, wat ze leuk vonden om te doen maar vooral welke wensen en behoeften er nu leven. Wij proberen hier samen met het huis een mooie invulling aan te geven. Dit kan zijn in nieuwe activiteiten maar soms worden er voor een aantal bewoners een maatje gezocht om bijvoorbeeld mee naar Paradiso te gaan. Het komende half jaar gaan we de vrijwilligers en activiteitenbegeleiders van de Vreugdehof ondersteunen bij eventuele nieuwe activiteiten en het zoeken van maatjes. Dit doen we samen met WeHelpen.

Een reactie op“2 t/m 7 juli: Vreugdehof, Amsterdam